Leonard Lévai

ügyvezető igazgató
LEBECO s.r.o.
DescriptionLEBECO Pékség – alapítva 1993. A pékség célja az ügyfelek igényeinek kielégítése minőségi, friss és főleg finom pékipari termékekkel. Kizárólag kézzel készített pékáru, melyet a saját LEBECO bolthálózatunkon belül értékesítünk. Termékeink hagyományos receptek alapján készülnek, kémiai adalékanyagok és hozzáadott tartósítószerek nélkül. Az általunk előállított termékek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, melynek nagy része a Csallóközből és Magyarországról származik. Kiváló minőségű pékáru, úgy mint régen.
Organization Type Company
Organization Size26-50
CountrySlovakia
City 94603 Kolárovo , Remeselnícka 4
Areas of Activities

Food industry

    Seller

    Pékipar

    LEBECO Pékség – alapítva 1993. A pékség célja az ügyfelek igényeinek kielégítése minőségi, friss és főleg finom pékipari termékekkel.
    Kizárólag kézzel készített pékáru, melyet a saját LEBECO bolthálózatunkon belül értékesítünk. Termékeink hagyományos receptek alapján készülnek, kémiai adalékanyagok és hozzáadott tartósítószerek nélkül. Az általunk előállított termékek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, melynek nagy része a Csallóközből és Magyarországról származik.
    Kiváló minőségű pékáru, úgy mint régen.