Zoltán dr. Hajas

ügyvezető
Winery Datamanagement Kft

Kétoldalú találkozó

 • 1. nap 2019-10-21
 • 2. nap 2019-10-22
LeírásA WineData online szőlészeti termelés monitoring rendszer gyártója és forgalmazója a Winery Datamanagement Kft. A Winery Datamanagement Kft. jelenleg 10 főt alkalmaz és Magyarországon már sikeresen piacra vitte a WineData rendszert, amelyet számos jelentős szőlőtermelő vállalkozás használ a napi termelési tevékenysége részeként (pl. Csányi, Bock, Nyakas pincészetek).A hazai értékesítés bővítése mellett a Winery Datamanagement Kft. nyitott az export értékesítés irányába és középtávú célja az, hogy a WineData rendszerével a külföldi - elsősorban környező országokbeli és Európai Unióban tevékenykedő - szőlőtermelők körében is forradalmasítsa a szőlőtermelés monitoringját, hozzájárulva ezzel a szőlőtermelés hatékonyságának növeléséhez.
Szervezet típusa Vállalkozás
Szervezet mérete1-10
OrszágMagyarország
Város 8000 Székesfehérvár , Szőlő utca 51.
Tevékenységi körök

Agrárgazdaság

  Eladó

  Intelligens Szőlészeti Termelés Monitoring

  A WineData online szőlészeti termelés monitoring rendszer gyártója és forgalmazója a Winery Datamanagement Kft. A WineData a szőlőtermelés minden fontos aspektusát nagy pontossággal és valós időben rögzíti és elérhetővé teszi a termelő számára. A WineData használatával a termelési költségek jelentős csökkentése mellett nő a termelés hatékonysága és javul a termés minősége.

  A Winery Datamanagement Kft. nyitott minden olyan szakmai illetve értékesítési kooperációra, amelyek hozzáadott értékkel bírnak a WineData rendszer vonatkozásában és a rendszerünk külföldi piacokra történő bevezetésében.

  Kulcsszavak: vineyardwinemakerwinemakingagricultureIOTdigitalizationwineefficiencysalescooperation
  Ajánlott együttműködés
  1. szakmai együttműködés
  2. értékesítés / forgalmazás
  3. egyéb
  Kívánt együttműködés
  1. értékesítés / forgalmazás
  2. szakmai együttműködés
  3. gyártói megállapodás
  4. egyéb