1570087547E.png

Norbert Nagy

Kunság-Szesz Zrt.

Kétoldalú találkozó

 • 1. nap 2019-10-21
 • 2. nap 2019-10-22
LeírásA Kunság-Szesz Szeszipari Zrt. 25 éves múltra tekint vissza. 1994-ben indult családi vállalkozásként, s mára az ország egyik legnagyobb szeszipari üzemévé nőtte ki magát, mely töretlenül fejlődik. Fő tevékenységi körünk a hideg úton előállított desztillált kommersz szeszeses italok, valamint a prémium kategóriás pálinkák és egyedi keserű likőr gyártása és forgalmazása. A legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelve, magas színvonalú technológiával, titkos recept alapján állítjuk elő azt az értékes, alkoholos esszenciát, amely gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. A kizárólag természetes adalékokat, minőségi magyar alapanyagokat elsősorban a több évszázados szakmai tapasztalatokkal rendelkező megbízható őstermelők szolgáltatják. A Mátyás Keserű olyan nemzeti termék, amely egyediségével, különlegességével, minőségével és természetességével a hungarikum cím mellett az italínyencek és a nagyközönség tetszését is elnyerheti.
Szervezet típusa Vállalkozás
Szervezet mérete51-100
OrszágMagyarország
Város 6200 Kiskőrös , Bánffy u. 37.
Tevékenységi körök

Élelmiszeripar

  1570087472s_palinkak_websend.jpg
  Eladó

  Pálinka

  A hungarikumok bővülő kínálatában szükségét éreztük egy a magyar tradíciókat hordozó különleges minőség megalkotásának. Ezért hívtuk életre Magyarország egyik legkorszerűbb, számítógépvezérlésű pálinkafőző üzemét, a Mátyás Pálinkaházat.
  Pálinkáink elegáns, letisztult jegyei, a friss gyümölcs zamata, hosszantartó, feledhetetlen élményt nyújt az Ön számára.
  Jó beszélgetések, étkezések elengedhetetlen itala.
  Váljék egészségére.

  Kulcsszavak: mátyáspálinkaházmátyáspálinkamatyaspalinkakiskorospálinkabácskiskunmegyelegjobbpalinkaja
  Ajánlott együttműködés
  1. értékesítés / forgalmazás
  Kívánt együttműködés
  1. értékesítés / forgalmazás
  1570086877yas_keseru_33_resize.jpg
  Eladó

  Keserű likőr

  Tradícionális íz és élmény, tökletesre hangolt harmónia. A Mátyás Keserű Likőr titkos recept alapján készült értékes keserédes alkoholos eszencia, melyben újra élednek a Mátyás kori reneszánsz fűszerek. Élvezze a határozott és karakteres ízét, illatát.
  2018 Destillata Nemzetiközi Párlatverseny kategória győztese, Az Év Keserű Likőrje 2018.
  Érték és Minőség Nagydíj 2019.

  Kulcsszavak: matyaskeserumátyáskeserűbitterliqueurherbskunsagszeszertekesminoseg
  Ajánlott együttműködés
  1. értékesítés / forgalmazás
  Kívánt együttműködés
  1. értékesítés / forgalmazás