Eugen Wirth

ügyvezető
GREP Slovakia

Kétoldalú találkozó

  • 1. nap 2019-10-21
LeírásA GREP Slovakia Kft, a ma már három országban (Magyarország, Németország, Szlovákia) sikeresen tevékenykedő cégcsoport, a GREP Green Public Lighting Zrt. tagja.
A Felvidéken 2012-től van jelen, székhelye Révkomárom, a szlovákiai képviselő irodája Léván a Honvéd-utcai Reviczky Házban található (Vojenská 28, Levice, 934 01).
A cég ISO 9001, ISO 10006, ISO 14000, és OHSAS 18001 minőségirányítási rendszereket működtet, gazdag szakmai tapasztalatokkal és kapcsolatrendszerrel rendelkező felvidéki ügyvezetőnk tagja a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság felügyelő tanácsának, a Szlovák Projektirányítási Szövetségnek, a CSEMADOK -nak, elnöke a lévai Reviczky Társulásnak és regisztrált szakértője a budapesti Nemzetstratégiai Kutatóintézetnek.
Ipari-, logisztikai-, sport- csarnokbevilágítási és közvilágítási projekteket valósítunk meg főleg önkormányzatoknak progresszív LED technológiával, nagyon előnyös beszállítói modellel, kockázatmentesen.
Általában az Európai Unió által EPC (Energy Performance Contracting – Energia Megtakarítási Szerződés) konstrukcióként definiált koncessziós szerződések modelljével dolgozunk, de FORFAITING típusú törlesztési szerződést is tudunk kötni.Jó esetben a beruházás megtérül a villamos energia megtakarításából. Mi biztosítjuk a finanszírozást, mi valósítjuk meg kulcsrakészen a beruházást, mi vállaljuk a garanciát és a karbantartást is a futamidő végéig (cca 9-12 év), garantálva a projekt sikerességét. 
Ezenkívül természetesen kiszolgáljuk ügyfeleink egyéb elektromos hálózat, vagy/és autonóm napelemes (SOLAR) rendszerek létesítési és fejlesztési igényeit is, beleértve a tervezési feladatokat, a projekt előkészítést és lebonyolítást.
Beszállítóink között tudhatunk olyan neves gyártókat, mint a Tungsram-Schréder, a Philips, a Samsung, a GE, illetve az ebee.
Közvilágítási rendszerek felújítása terén konkrét referenciák rendelkezésre állnak Alsóahán, Bajkán, Barsendréden, Bátorkeszin, Bélán, Borfőn, Boriban, Búcson, Csejkőn, Csomán, Darnyán, Dobóberekalján, Dunamocson, Ebecken, Erdőmegen, Érsekkétyen, Felsőpélen, Felsőszecsén, Gömöralmágyon, Gömörsimonyiban, Guszonán, Gyékényesen, Hontalmáson, Hontbesenyődön, Inámban, Ipolyharasztiban, Ipolyfödémesen, Ipolynagyfalun, Ipolypásztón, Ipolyszécsénkén, Ipolyvisken, Jókán, Kerekgedén, Kislapáson, Kisújfalun, Korlátiban, Lekéren, Lukanyényén, Málason, Nagylapáson, Nagypeszeken, Nagyrákón, Nemesorosziban, Nyírágón, Óváron, Paton, Perjésén, Rimasimonyiban, Rimazaluzsányban, Szetén, Terbegecen, Tilden, Valkházon, Vámosladányban, Zalabán, Zsemléren és az eddig legnagyobb megvalósított projekt keretén belül Somorján is Pozsony mellett. A sikereket látva, további településeink, városaink is fontolgatják a cégünkkel való együttműködést.
Az új, korszerű, környezetbarát és gazdaságilag is megtérülő technológiákat alkalmazva hozzájárulhatunk országaink Kyotói Egyezményben vállalt CO2 megtakarításának eléréséhez is.
Jövőbeni terveinkben szerepel a közvilhálózattal integrált elektromobilok töltőállomásainak kiépítése főleg önkormányzatoknak, illetve az üzletláncok parkolóit ellátva ezen lehetőséggel és egyéb más „zöld” projektek megvalósítása.  Mottónk:  a legolcsóbb energia az el nem használt energia... .
Eddigi finanszírozó partnerünk a VUB Banka volt, jelenleg az OTP Banka a hitelezőnk, valósítottunk meg közösen projekteket a Slovseffel és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal, az EBRD-vel is.
Szervezet típusa Vállalkozás
Szervezet mérete1-10
OrszágSzlovákia
Város 94501 Komárno , Komenského 22
Tevékenységi körök

Szolgáltatóipar

    Eladó

    közvilágítás

    közvilágítás